Thursday, December 10, 2015

Julemanden og hele hans slæng by Vagn Simonsen

Vagn Simonsen fik aldrig opfyldt sin drøm om at blive julemand på Grønland. I stedet er han rejst rundt for at tale med julemænd andre steder på kloden og kan i denne bog fortælle, at de lever og har det godt.
Også de allerældste julemænd, som i hundredvis af år har praktiseret deres populære hverv som gaveuddelere.
Selv om julemændene udgør en broget flok, stammer de fra den samme forfader, og det kan man undre sig over, når de i dag hverken kan finde ud af at klæde sig nogenlunde ens, eller enes om, hvornår de skal bringe gaverne ud, eller om de skal give gaver til alle børn eller kun til de artigste.
Alligevel er vi nok nødt til at ?tro på julemanden?, mener Vagn Simonsen, for hvert år lover julemændene, at de og julen vil komme igen til næste år, og det løfte har de aldrig svigtet.
Mange forskellige julemænd får ordet i denne bogs 24 historier om julemændenes farlige tilværelse, der bl.a. byder på stride unger, der kan gøre livet surt for enhver julemand. Samtidig får vi brudstykker af julemandens overraskende og spændende forhistorie. Og vi kigger også lidt frem og får indtryk af, at julemandens dage som sæsonarbejder er ved at være talte.
Ligesom nisserne er julemændene efterhånden på færde året rundt.
?Julemanden og hele hans slæng? er skrevet som en oplysende og underholdende bog for både børn og voksne.
From Goodreads.


This was okay but not as fun as I thought it would be. It is written as a story where the author is meeting a lot of different Santas and they tell him about their work as Santa. 

This book qualifies for:
Goodreads Reading Challenge 2015
I love Library books 2015
Rawk-A-Tiers: The Shorts Stack
Rawk-A-Tiers: Companion Challenge 2015
Christmas Spirit Reading Challenge 2015 

No comments:

Post a Comment